Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Vloggerii George și Claire au dat Sibiul pe Alba Iulia. S-au mutat în orașul care ”are de toate, cel puțin până acum”

Publicat

Vloggerii George și Claire au lăsat Sibiul și s-au mutat la Alba Iulia.”Sunt o grămadă de chestii care ne plac la Alba Iulia. O grămadă!” au spus ei în videoclipul în care își anunță noua preferință pentru cea ce numesc ”capitala de suflet a românilor”.

Se declară încântați de apartamentul închiriat, care este de 3 ori mai mare decât cel de la Sibiu și pentru care plătesc doar cu 50 de euro mai mult.

YouTube video

Totodată fac un adevărat ”rechizitoriu” Sibiului, un oraș pe care îl lăudau anul trecut: se plâng acum de infrastructură, de aglomerație și de parcări și concluzionează că este supra-evaluat.

În schimb, despre Alba Iulia, cei doi vloggeri spun că ”are de toate, cel puțin până acum”. Le place cetatea, traficul mai liniștit, zonele pietonale, siguranța și multe altele. ”Am fost acolo (în Cetate – n.red.) și am plâns” a spus Claire, care este olandeză.

Cei doi au pe canalul lor de youtube aproape 100.000 de abonați.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dany

    joi, 26.05.2022 at 02:26

    Mda …. alți doi prosti care nu s-au remarcat cu nimic in viața își dau cu părerea. Cat despre comparația Sibiu Alba eu zic ca Sibiu este peste Alba cam cu multișor…. gradina zoologica, aeroport, spitalele, malluri, multinaționale etc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax