Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO VOLEI ALBA BLAJ – CALIFICATĂ în finala Cupei CEV! 3-0 în meciul cu Stiința Bacău. Sărbătoare în sala de la Sibiu

Publicat

CSM Volei Alba Blaj s-a calificat, marţi după amiază, în finala Cupei CEV la volei feminin. Echipa din Blaj  a întâlnit , marți, 5 martie, Știința Bacău, în manșa retur a semifinalelor Cupei CEV la volei feminin. În Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu, Volei Alba Blaj a învins cu 3-0 (25-14, 25-19, 25-23) pe Ştiinţa Bacău în manşa secundă a semifinalei româneşti din Cupa CEV.

UPDATE:Formaţia italiană Yamamay e-work Busto Arsizio va fi adversara echipei CSM Volei Alba Blaj în finala Cupei CEV la volei feminin, după ce gruparea din Peninsulă a dispsu cu 3-0 (25-22, 25-18, 25-11) de Swietelsky Bekescsaba. Yamamay e-work Busto Arsizio câştigase cu 3-0 şi prima manşă, disputată la Bekescsaba, pe terenul echipei antrenate de românul Bogdan Paul. Britt Herbots, 12 puncte, şi Alessia Gennari, 11 puncte, au fost cele mai bune de la învingătoare.

În meciul de la Sibiu, Ioana Maria Baciu a fost cea mai bună jucătoare a echipei ardelene, cu 19 puncte. De la gazde s-au mai remarcat Ana Lazarevic, 9 puncte, şi Sonja Newcombe, 8 puncte. De la Ştiinţa s-au evidenţiat Ana Cristina Cazacu, 9 puncte, şi Slavina Koleva, 8 puncte.

 Învingătoare cu 3-0 în tur, vicecampioana Europei a avut prima manșă la calificare, fiindu-i suficiente două seturi pentru a fi prezentă, pentru a doua oară consecutiv, în finala unei cupe europene. Meciul Volei Alba Blaj – Știința Bacău a început la ora 17:00  în Sala Transilvania din Sibiu, intrarea fiind liberă.

Volei Alba Blaj a disputat marți, în Sala Transilvania din Sibiu, un nou meci pentru istorie. După ce anul trecut a jucat finala Ligii Campionilor, în acest an vicecampioana Europei s-a aclificat, pentru a doua oară consecutiv, într-o finală de cupă europeană. Echipa pregătită de Darko Zakoč a fost favorită la calificarea în finala Cupei CEV, după ce săptămâna trecută a învins, în deplasare, cu 3-0, o altă echipă românească, Știința Bacău, în prima manșă a semifinalelor Cupei CEV.

Suporterii echipei din Blaj au umplut meci sala și au creat o atmosferă deosebită de fiecare dată.

Înainte de meci Darko Zakoč, antrenor principal Volei Alba Blaj: „Este clar că suntem favoriți, avem avantaj mare, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că este volei și orice se poate întâmpla. Vrem să jucăm finala, este clar și ne dorim să aducem la Blaj Cupa CEV.”
Și Nneka Onyejekwe, căpitanul Volei Alba Blaj era optimistă: „Ar fi extraordinar să joc o nouă finală europeană, este visul meu de când am început să joc volei, dar nu e nimic jucat încă. Trebuie să fim atente, concentrate și să jucăm la fel de bine ca săptămâna trecută la Bacău.”

Volei Alba Blaj va întâlni, în finala cupei CEV învingătoarea dintre Swietelsky Bekescsaba (Ungaria) și Yamamay e-work Busto Arsizio (Italia). În prima manșă, echipa italiană a câștigat în deplasare cu 3-0, fiind favorită la calificarea în finală. Primul meci se va juca la Sibiu, pe 19 martie, returul fiind programat în deplasare, pe 26 martie.

VIdeo: Facebook Volei Alba Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax