Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Vot cu cântec și dor de casă în Diaspora. Momente emoționate în Spania și Italia

Publicat

Momente emoționate s-au petrecut la mai multe secții de votare din Diaspora. Românii plecați peste hotare s-au mobilizat masiv la urne, iar duminică, la ora 13.00, erau înregistrați peste 50.000 de votanți în străinătate. 

Pe lângă mobilizarea exemplară, românii plecați la lucru în străinătate au marcat alegerile prezidențiale 2019, cum știu ei mai bine: cu cântece și un mare dor de casă. 

Citește și Peste 500.000 de români au votat în Diaspora până la ora 13.00, cu 100.000 mai mulți față de primul tur. Mobilizare exemplară

Spre exemplu, la Valencia, cei prezenți în secția de votare 758, îmbrăcați în port popular au cântat melodii tradiționale românești.

Un alt moment emoționant a avut loc sâmbătă dimineață, la o secție de votare din Italia, unde la deschiderea urnelor de vot, comisia a cântat Imnul Național al României. 

YouTube video

Sursă video Valencia: Facebook – profil Rareș Bogdan 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax