Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Zbor deasupra Văii Gârda Seacă. Imagini de poveste din Munții Apuseni

Publicat

YouTube video

Imagini superbe cu Valea Gârda Seacă din Parcul Natural Apuseni au fost realizate în cadrul unui proiect implementat de Asociația Valea Verde. Imaginile sunt filmate cu ajutorul unei drone care se ”plimbă” pe deasupra unor peisaje de poveste, din care nu lipsesc cătunele și pădurile Apusenilor.

Proiectul „Focalizare prin Obiectiv: Dezvoltare Durabilă” este implementat de către Asociația Valea Verde din Sighetu Marmației și presupune realizarea a 100 de filme (de la 2 la 52 minute fiecare film) pe subiecte eco din Carpaţi, Transilvania, Moldova, Câmpia Dunării de Jos, Dobrogea, Delta Dunării. Printre acestea, și filmul dedicat Văii Gârda Seacă.

”Acest proiect este mai mult o încercare de a face Eco-Filme interesante şi inovatoare la nivel de secol 21, cu bugetul şi expertiza disponibile la nivelul societăţii civile. Se poate spera eventual ca acestea să fie atât de bune, încât să aibă oarecum rol de model pentru alte acţiuni în viitor. Este necesară sublinierea beneficiilor rezultate din conservarea biodiversităţii şi a nevoii schimbării către o societate aflată în echilibru cu resursele naturale realmente existente” a spus biologul Peter Lengyel, la lansarea proiectului.

sursă: Asociația Valea Verde

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax