Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Zece candidați la primării din Alba, stabiliți de ALDE. Cum s-au prezentat și ce vor să schimbe în localitățile lor

Publicat

candidati alede Toate partidele se pregătesc pentru a intra în cursa electorală din acest an. ALDE nu face excepție și începe să își prezinte candidații. Așa au ajuns în fața presei, joi dimineața, 10 aspiranți la fotoliul de primar. Cu ceva lacune în exprimare, poate din cauza emoțiilor, aceștia s-au prezentat, pe rând. Nume, prenume, profesie și ce au mai vrut ei să zică, relevant sau nu, despre viitoarea cursă electorală.

Sediul ALDE din Alba Iulia a fost plin joi dimineața de viitori candidați la alegerile locale pentru diferite comune sau orașe.

Cornel Răzvan are 30 de ani și este candidat pentru Primăria Ocna Mureș. Este absolvent al Facultății de Management și de Sociologie.

Un alt candidat este Florin Aldea, de 46 de ani, care dorește fotoliul de primar de la Valea Lungă. Spune că este de profesie contabil și are o afecere de 20 de ani împreună cu familia, mai exact o balastieră.

Nicolae Țon (43 de ani) este jurist și va candida la Primăria Aiud.

Ioan Lucian Bozoșan este candidat la Cergău. Acesta a mai fost primar al comunei, în perioada 2004-2008, din partea PC.

Rareș Virgil Brad vrea să fie primar al comunei Livezile. Este absolvent al Facultății de drept și științe sociale. În prezent, este magazioner la Albalact.

Florin Zilaghi are 32 de ani, lucrează în mediul privat, de profesie economist. Acesta va candida pentru comuna Noșlac.

Gheorghe Jurca va candida la comuna Bucium. Are 53 de ani și a lucrat în administrație din anul 1996. Acum este viceprimar al comunei, iar anterior a fost contabil la primărie.

Vasile Morariu vizează funcţia de primar la Roşia Montană. Are 36 de ani şi se ocupă cu creșterea animalelor. Este consilier de patru ani, ales pe listele PP-DD.

Beniamin Bexa, de profesie inginer silvic, este președintele Composesoratului de la Ciuruleasa, comună pentru care va candida din partea ALDE.

Mihaela Pușcă are 43 de ani, de profesie este asistent medical, însă are o afacere de familie. Va candida pentru Primăria Sâncel.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ion

    joi, 31.03.2016 at 19:12

    Buna ziua,
    domnule Bozosan, de ce nu v-ati implicat mai mult cand ati fost primar?
    Ne spuneti ca aveti experienta acumulata in cei 4 ani cat ati fost primar. Ca ati inceput proiecte, iar o parte le-ati si terminat.
    Va rog sa comparati dumneavoastra ce ati facut, si ce s-a facut de cand nu mai sunteti dumneavoastra primar.
    Cred ca acestei comune (Cergau) ii este mai bine fara dumneavostra!
    Dupa parerea mea si apropiatii dumneavoastra cred asta, din moment ce o sa candideze impotriva dumneavostra.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax