Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Ziua Eroilor, comemorată la Teiuș. Eveniment în parcul central al orașului

Publicat

Ziua Eroilor a fost marcată, joi, la Teiuș, printr-un eveniment desfășurat în parcul central al orașului. A fost adus un omagiu tuturor eroilor români căzuți pe câmpurile de luptă.

”Parcul Central al orașului s-a dovedit neîncăpător pentru concetățeni și invitați, oficialități – prefectul județului Alba, primarul orașului, consilieri locali, echipa Primăriei Teiuș, Poliția Teiuș, detașamentul de onoare al Batalionului 136 Geniu <Apulum>, preoți parohi din localitate și nu numai, elevi și cadre didactice ale Liceului Teoretic Teiuș”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Evenimentul din parcul central a fost precedat de acțiuni similare, desfășurate pe parcursul zilei la Mormântul eroilor din Cimitirul greco-catolic, precum și la Monumentul soldatului român, din zona Liceului Teoretic Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax