Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO Ziua protestului: O parte din România se oprește timp de 15 minute, pentru autostrăzile din Moldova

Publicat

YouTube video

Vineri la ora 15:00, zeci de firme, echipe sportive, personalități, dar și persoane fizice au anunțat că vor participa la protestul ”România vrea autostrăzi”, inițiat de un om de afaceri sucevean.

Timp de 15 minute în mod simbolic, cei care vor participa la protest îți vor întrerupe activitatea zilnică exprimându-și nemulțumirea față de lipsa investițiilor în infrastructură din România.

Inițiativa lui Ştefan Mandachi, deținătorul unui lanț de magazine de tip fast-food prezent și la Alba Iulia a fost îmbrățișată rapid și de alte persoane din mediul public, iar o trupă de muzică a lansat și o melodie care a devenit imnul campaniei ”România vrea autostrăzi”.

 Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Un om de afaceri din Moldova a construit UN METRU de AUTOSTRADĂ, în regim propriu. Formă inedită de protest

Protestul ”România vrea autostrăzi”, pe care omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi l-a iniţiat la începutul lunii martie, a adunat zeci de adepţi din întreaga ţară, nu doar din Moldova.

Firme din toate domeniile, care au mii de angajaţi, au anunţat că vineri, 15 martie, la ora 15.00, pentru 15 minute întrerup activitatea.

Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu, fondatoarele Asociaţiei ”Dăruieşte Viaţă” care construieşte un spital la Bucureşti, protestează, la ora 15.00, în faţa Ministerului de Finanţe.

În plus, s-au alăturat protestului sindicaliştii de la ROMATSA şi Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS. Mai protestează faţă de situaţia jalnică a infrastrcturii din România sportivi, personalităţi, dar şi persoane fizice.

”2.000 de oameni mor anual pe şoselele din România. Câţi ar fi supravieţuit dacă aveam autostrăzi? Noi tot înghiţim şi stăm tăcuţi. Dacă un angajat nu-şi ia leafa în ziua stabilită ce se întâmplă? Sau dacă firmele mele nu virează banii la stat pe data de 25 în fiecare lună? Dar cine răspunde că nu avem autostrăzi? Chiar că suntem luaţi de proşti”, a afirmat Ştefan Mandachi la iniţierea protestului.

sursă: G4media.ro

sursă foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax