Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Zona de agrement Drâmbar-Ciugud continuă să se dezvolte. Cum arată parcul de rulote, debarcaderul și aleile

Publicat

Zona de agrement Ciugud – Drâmbar continuă să se dezvolte. Administrația locală vrea ca amplasamentul să devină o atracție în viitor, atât pentru locuitorii din comuna Ciugud cât și pentru cetățenii din municipiul Alba Iulia sau comunele limitrofe. 

În prezent, pe terenul aflat pe malul râului Mureș se construiesc aleile și pistele de biciclete și se pregătesc zonele pentru diferite atracții.

Au fost finalizate lucrările la debarcader și parcul de rulote și au fost amenajate un loc de joacă și foișoare.

„În ultima perioadă aici este un tranzit destul de important. Avem rulote care vin în parcul de rulote care este deja finalizat. Avem oameni care vin la debarcader, este un debarcader pentru ambarcațiuni ușoare care pune în valoare râul Mureș. (…)

Ne dorim ca aici să avem inclusiv zone de petrecere a timpului liber sau terenuri de sport, cum ar fi un teren de tenis sau terenuri de volei pe plajă”, a transmis pentru Alba24 purtătorul de cuvânt al Primăriei Ciugud, Dan Lungu.

Debarcaderul Ciugud este destinat doar ambarcațiunilor ușoare, precum caiace, bărci cu vâsle, canoe, bărci cu motoare mici/electrice.

Scăldatul și pescuitul în zona debarcaderului sunt interzise.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax