Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Videoconferinţă la prefectură: Premierul Emil Boc le-a atras atenţia directorilor de deconcentrate privind cheltuielile bugetare

Publicat

Premierul Emil Boc a organizat duminică o videoconferinţă cu reprezentanţii instituţiilor deconcentrate din ţară, la care au participat şi directorii acestor servicii din judeţul Alba. Mesajul acestuia a fost legat de rectificările bugetare şi de continuare a reformei în vederea acoperirii deficitului.

Priorităţile expuse de premier au fost atenţionarea în ceea ce priveşte gestionarea bugetelor, combaterea evaziunii fiscale şi a muncii la negru.

Emil Boc a ținut să precizeze că reorganizarea bugetară prevede în primul rând investițiile, atât în finalizarea mai multor lucrări de infrastructură, cât și în ceea ce privește  agricultura. Cei mai mulți bani sunt alocați subvențiilor, premierul precizând că „oamenii trebuie să primească banii la timp”.
Premierul a anunțat că va continua seria de restructurări și a recomandat prefecților să fie de două ori precauți atunci când este vorba de  cheltuelile cu personalul.

De la Alba au fost participat subprefectul Raul Tudoraşcu şi reprezentanţi din Poliţie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul Teritorial de Muncă şi alte instituţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax