Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO: TEROARE la Pâclișa. URSUL A ATACAT într-o gospodărie. Jandarmii au izolat zona și au încercat să-l gonească

Publicat

YouTube video

Ursul care de mai multe zile terorizează prin prezență localnicii din Pâclișa, a atacat miercuri, în jurul orei 15.00.

Animalul a pătruns într-o gospodărie, unde a atacat o scroafă și mai mulți purcei. Purceii au fost mâncați, iar scroafa a fost ruptă în două.

YouTube video

Mai mulți localnici alarmați de sunetele scoase de animelele măcelărite de urs, s-au înarmat cu furci și pietre și au încercat să îl alunge.

ursu

Ajutați de trei câini ciobănești l-au alungat și urmărit într-o vale din apropiere. Cei trei câini au fost și ei atacați de animal, unul dintre aceștia fiind rănit de către urs.

YouTube video

Sătenii speriați, au alertat jandarmii care de câteva zile se află în zonă pentru a interveni în caz de nevoie. În acest moment, ursul s-a refugiat într-o vale greu accesibilă, unde a târât și scroafa omorâtă.

ursu 2

UPDATE 15:25 – Jandarmii au ajuns la fața locului înarmați cu arme letale. Aceștia au executat un foc de armă în plan vertical, dar ursul nu s-a speriat.

UPDATE: 17:00 – Animalul s-a refugiat într-o vale, unde a târât scroafa pe care a ucis-o și pe care a început să o devoreze. De asemenea a ucis și purceii. Jandarmii au încercat toate metodele pe care le aveau, dar ursul nu s-a mișcat de pe pradă.

Ursul are dimensiuni impresionante. Se pare că este vorba despre un alt exemplar față de cel observat până acum de săteni, mult mai mare și mai deschis la culoare.

VIDEO: Foc de armă tras în aer. Ursul nu s-a speriat!

YouTube video

Reprezentanții fondurilor de vânătoare din zonă spun că urșii nu au fost văzuți în zona respectivă la evaluarea din primăvară, prezența lor fiind inexplicabilă. Neoficial, atât oamenii cât și reprezentanții autorităților cred că animalele au fost aduse din alte părți întrucât pe o zonă foarte mare în jur nu au fost reperați urși până acum mai puțin de o lună.

f

Mai mulți locuitori din Pâclișa s-au strâns în apropiere, indignați că nu pot face nimic pentru a-și proteja gospodăriile. De altfel, le este teamă și pentru copii.

În jurul orei 17.00, jandarmii au stabilit un perimetru și toți oamenii au fost îndepărtați din zonă, pentru a evita să fie atacați de animalul încolțit. Nimeni nu va mai fi lăsat să se apropie în această seară de valea în care se află ursul.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 03.07.2019 at 16:17

    Cata prostie mai poate fi in Romania PSD-ista !! Foc si gata. Ce cauta jandarmii ”prin apropiere” ? Aici nu-i miting sa fie lezat organul conducator. Aici se poate face crima si toata lumea e multumita. Cine despagubeste omul ? Pe banii cui ? Chiar asa mult valoreaza un urs incat sa i se permita sa omoare animalele omului ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax