Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Viktor Orban în comunitățile maghiare din Transilvania, înaintea summitului de la Sibiu. Tur de forță în favoarea UDMR

Publicat

viktor orban

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a sosit, joi, la Sibiu, pentru a participa la reuniunea informală a liderilor din Uniunea Europeană, care discută despre viitorul acestei organizații. Premierul ungar Viktor Orban se afla deja în România, pentru o vizită în comunitățile maghiare din Transilvania, la invitaţia UDMR.

Viktor Orban nu a participat la reuniunea Partidului Popular European de la Sibiu, care a precedat summitul UE. Partidul lui Viktor Orban, Fidesz, a fost suspendat de curând din această familie politică.

„Am încercat să fac campanie printre maghiarii care trăiesc aici în România şi chiar şi pentru români, de asemenea, pentru a-i convinge să participe la alegerile europarlamentare, pentru că este important pentru România, pentru Ungaria, pentru naţiunile europene. În al doilea rând, aş vrea să subliniez că i-am rugat pe maghiari să sprijine partidul ungar care candidează aici pentru a intra în Parlamentul European”, a declarat Viktor Orban, citat de Digi24.

Premierul Ungariei a avut în România întâlniri cu liderii UDMR și reprezentanții Uniunii în administraţiile publice locale, cu reprezentanţi ai bisericilor maghiare şi cu studenţi.

Sursă: Digi24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax