Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Vilă de lux din centrul municipiului Alba Iulia, scoasă la vânzare la suma de 1,1 milioane euro

Publicat

5 milioane de lei. Acesta este prețul la care este scoasă la vânzare o vilă de lux situată în centrul municipiului Alba Iulia. Imobilul prezentat pe site-ul agenției imobiliare Corelis este construit pe o suprafață de 2880 metri pătrați, are 2 etaje, 8 camere și 4 grupuri sanitare.

Arhitectura clasic-modernă a imobilului este combinată cu un design interior de lux și o curte spațioasă dotată cu piscină și zone de relaxare. Intrarea în locuință impresionează prin living-ul generos, spații ample și finisaje deosebite.

Bucătăria, complet utilată, este amplasată la parterul vilei cu deschidere directă înspre terasa special amenajată pentru un mic dejun savuros. Întreg etajul este destinat relaxării și odihnei. Aici de găsesc dormitoarele, fiecare cu terasă proprie, un dressing și o baie. În partea de mansardă mai sunt amenajate un dormitor și o baie personală.

În imaginile de mai jos veți putea admita interiorul vilei scoasă la vânzare la 1,1 milioane euro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax