Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vin alegerile: Consilierii locali ai PSD Alba Iulia se apucă de treabă. Audiențe pentru cei care n-au găsit ”înțelegere” la Primărie

Publicat

Ca de fiecare dată când se apropie alegerile, consilierii locali PSD din Alba Iulia spun că se pun pe treabă în rezolvarea problemelor pe care le au cetăţenii din municipiu. De marţi, 1 aprilie, şi nu este o păcăleală, începând cu ora 15.00, aleșii PSD vor să dea startul audienţelor pentru albaiulienii care se confruntă cu probleme sociale. Consilierul local PSD Vasile Crişan a declarat, în cadrul conferinţei de presă a organizaţiei de vineri, că au luat această decizie după ce a văzut joi, pe holul Primăriei, albaiulieni care aşteptau să intre în audienţă la edilul oraşului, fără succes, pentru că, spune social democratul, „primarul era în sediu dar era ocupat cu o mică şedinţă”.

Pentru cei care vor să îşi prezinte problemele, începând de marţi, 1 aprilie aceștia vor ţine audienţe la sediul partidului începând cu ora 15.00.

Crişan a spus că joi a trecut prin holul Primăriei şi a văzut că pe oamenii care aşteptau audienţa cu primarul Mircea Hava,  la ora 14.00, dar  nu au fost băgați în seamă. A dat exemplu o doamnă care a aşteptat o oră şi jumătate, fără succes, ca să îşi spună „ofurile” primarului.

„La Primăria Alba Iulia audienţele se ţin când se ţin. Joi nu s-au ţinut. O să monitorizez permanent de acum încolo situaţia. Oamenii care au fost ieri mi-au spus că au mai fost pe aici, dar nu s-au ţinut audienţele. Noi, grupul consilierilor locali PSD am hotărât să ţinem audienţe la sediu. Aşa încercăm să avem o legătură mai strânsă cu cetăţenii. Să vină să îşi povestească problemele”, a spus Crişan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax