Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vin ploile și frigul! Prognoza meteo pe patru săptămâni. Vremea 23 octombrie – 20 noiembrie 2023

Publicat

ploi ploaie vremea umbrela meteo prognoza

Chiar dacă temperaturile înregistrate în această perioadă sunt mai ridicate decât cele normale pentru data din calendar, vremea se răcește semnificativ. Urmează o perioadă cu multe ploi, în mare parte din țară. Și temperaturile scad simțitor.

Meteorologii anunță cantități de precipitații excedentare, mai multe decât în mod normal, în special în sud-estul țării. Veștile sunt bune pentru agricultori, mai ales că seceta pedologică a afectat mare parte din țară.

Vremea în săptămâna 23 – 29 octombrie, în județul Alba: se anunță zile frumoase, în prima parte a intervalului. Apoi se răcește simțitor și sunt anunțate înnorări accentuate și ploi consistente.

Vezi și Se strică vremea: Schimbare bruscă de temperatură în această săptămână. Prognoza meteo pe regiuni, până în 5 noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni, în interva;ul 23 octombrie – 20 noiembrie.

Săptămâna 23 – 30 octombrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, cu precădere în regiunile sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordice și local în cele centrale, deficitar în sud-estul teritoriului. În rest, cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Săptămâna 30 octombrie – 6 noiembrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, mai ales în regiunile sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor, cu precădere în cele vestice, nordice și centrale.

Săptămâna 6 – 13 noiembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în vestul, nordul, centrul și estul teritoriului. În restul țării, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cel normale pentru această săptămână.

Săptămâna 13 – 20 noiembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință de excedent în jumătatea de vest a teritoriului, în timp ce în restul țării regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax