Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vine frigul: Temperaturi de minus 8 grade Celsius în județul Alba, în weekend. Frigul va persista toată săptămâna viitoare

Publicat

Vremea mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă va face loc iernii, spun meteorologii. Urmează o răcire accentuată, cu ploi și ninsori.

„Pe măsură ce ne apropiem de finalul ultimei luni din această toamnă, putem spune că vremea își urmează parcursul normal.

Sâmbătă și duminică vom observa o schimbare semnificativă, pentru că vremea se va răci mai ales în partea de vest, centru și nord a țării, unde vorbim de temperaturi maxime care nu vor mai depăși 9 grade Celsius, cu precipitații mai ales spre seară și parcursul nopții, chiar predominant sub formă de lapoviță și ninsoare și în zonele mai joase din partea de nord și centru a țării, iar la munte vor predomina ninsorile.

Este posibil și în partea de vest, centru și nord a țării să discutăm de precipitații mixte sau chiar ninsori, pe seară și în cursul nopții” – Elena Mateescu, directorul ANM.

La Alba Iulia, mercurul termometrelor va coborî sâmbătă noapte la minus 6 grade Celsius (cu maxima zilei de 4 grade), iar duminică la minus 4. La fel de frig va fi și în zona Blajului, unde se vor înregistra temperaturi similare.

Temperaturi similare vor fi în tot județul Alba. În zona munților Apuseni va fi chiar mai frig. La Abrud și Câmpeni, temperatura va scădea sâmbătă noapte până la minus 8 grade, potrivi7 Accuweather.

Frigul va veni și în zona Sebeșului și a localităților înconjurătoare. Noaptea va îngheța și vor fi minus 5 grade sâmbătă noapte, dar frigul va persista toată săptămâna viitoare.

Temperaturile negative în timpul nopții se vor păstra pe parcursul întregii săptămâni viitoare, în tot județul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate