Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vinerea Muzeelor: 100 de copii de la Şcoala „Ion Agârbiceanu” au vizitat obiectivele turistice de pe traseul Alba Iulia – Deva

Publicat

Primii 100 de elevi din Alba Iulia au plecat în excursie cu ajutorul programului „Vinerea Muzeelor”, demarat de administraţia locală. Copiii de la Şcoala „Ion Agârbiceanu” din municipiu au vizitat Cetatea Deva si „Arsenal Park” din Orăştie, precum şi alte obiective turistice de pe traseul Alba Iulia – Deva.

Proiectul îşi propune să faciliteze accesul elevilor din ciclul primar şi gimnazial la muzee şi instituţii de cultură din judeţul Alba, dar şi din alte zone ale ţării. Pe de altă parte, vor fi asigurate finanţările necesare pentru ca grupurile de elevi să ajungă la principalele companii de producţie din regiune.

Tinerii vor vizita în regim de gratuitate instituţii de cultură, pentru a-şi completa cunoştinţele dobândite la orele de istorie, iar apoi vor merge în vizită la firme de producţie recunoscute pe plan naţional şi internaţional, pentru a-şi completa şi bagajul de cunoştinte practice. Administraţia locală reaminteşte tuturor celor interesaţi că deplasarea se face în regim de gratuitate, pe bază de programare, solicitările şcolilor putând fi depuse la sediul Primăriei Alba Iulia, camera 210.

Autocarele puse la dispoziţie sunt de până la 43 de locuri, iar distanţa de deplasare pe un singur sens este de aproximativ 100 de km.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax