Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Vineri, 20 septembrie: Transport gratuit cu autobuzele și microbuzele STP la Alba Iulia, în Săptămâna Europeană a Mobilității

Publicat

Transportul public va fi gratuit vineri, 20 septembrie 2024, pe toate autobuzele și microbuzele STP, anunță Primăria Alba Iulia. Este marcată astfel „Săptămâna Europeană a Mobilității” prin care se încurajează utilizarea soluțiilor de transport ecologice și nepoluante.

Alba Iulia se alătură orașelor din întreaga Europă care celebrează „Săptămâna Europeană a Mobilității“. Este o inițiativă dedicată promovării transportului inteligent și ecologic. În perioada 16-22 septembrie 2024, acest eveniment pune accent pe schimbarea comportamentului urban în favoarea mijloacelor de transport sustenabile, potrivit sursei citate.

”Alba Iulia vrea să fie un oraș mai curat și mai sănătos, iar utilizarea transportului public joacă un rol crucial în această transformare. Invit toți albaiulienii, indiferent de vârstă, să participe activ la mobilitatea urbană, să se bucure de transportul gratuit din ziua de vineri, 20 septembrie și să descopere beneficiile transportului ecologic. Haideți să facem împreună un pas spre un viitor mai verde și mai prietenos cu mediul”, a transmis Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.

Transportul public din Alba Iulia include o flotă cu autobuze electrice și ecologice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate