Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vineri, 28 iulie: Concursul „Teiuș Bike – împreună în natură”, ediția a III-a. Detalii despre înscrieri

Publicat

La Teiuș va avea loc pe 28 iulie cea de-a III-a ediție a concursului „Teiuș Bike – împreună în natură”.

La concursul organizat de către Primăria Teiuș poate participa orice persoană din localitate, cu vârsta între 14 și 60 de ani, care se înscrie în cerințele regulamentului de concurs.

Competiția va începe de la ora 08:00 și se va desfășura pe grupe de vârstă, pe un traseu ce va cuprinde orașul Teiuș și satele aparținătoare, stabilit de organizatori.

„Unul dintre principalele obiective ale concursului este de a pune în valoare sloganul „Mișcarea înseamnă sănătate” și nu în ultimul rând să ne cunoaștem orașul nostru cu pitoreștile sale împrejurimi”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Înscrierile se pot face la Casa de Cultură Teiuș, sediul Primăriei și la adresa de email primaria_orasului_teius@yahoo.com.

În funcție de numărul de participanți, organizatorii vor da posibilitatea și la înscrierea concurenților în ziua competiției, cu o oră înaintea începerii startului, la Casa de Cultură a orașului Teiuș, locul de începere a concursului.

Ordinea înscrierii va reprezenta și ordinea pe linia de start, respectiv primii înscriși vor lua startul în primele linii.

La înscriere, participanții vor prezenta actul de identitate și vor completa o declarație pe propria răspundere. Totodată, cei care nu au împlinit 18 ani, pe lângă declarație vor avea nevoie și de acordul scris al părinților/tutorelui, prin care acesta își dă consimțământul participării la competiție.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax