Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vineri, 30 septembrie – ultima zi în care albaiulienii pot plăti impozitele și taxele locale fără penalități

Publicat

taxe-impozite

Ultima zi din septembrie este și termenul limită până când albaiulienii mai pot plăti impozitele și taxele fără penalități. După această dată, se percep  majorări. Potrivit reprezentantei Direcției Venituri din cadrul Primăriei Alba Iulia, Anuța Șinar, majorările sunt de 2% pe lună sau fracțiuni de lună.

Locuitorii din Alba Iulia care nu și-au achitat impozitele mai au la dispoziție doar patru zile, până pe data de 30 septembrie. Reprezentantul Direcţiei de Venituri Alba Iulia, Anuța Șinar a mai declarat că încă mai există o mare parte dintre contribuabili care nu și-au achitat datoriile.

Este vorba despre impozitele  pe 2011 pentru mașină, casă și teren. Pentru contribuabilii care au aşteptat până în „ultima sută de metri”, reprezentanţii Direcţiei au reamintit că aceasta este situată pe strada Ardealului, nr. 1-3. Programul de lucru cu publicul este cuprins în intervalul orar 08.00 – 16.00, de luni până vineri. Pentru a evita eventuala aglomerație de la ghișee, albaiulienii își pot plăti taxele și impozitele locale și cu ajutorul internetului, pe site-ul www.apulum.ro, secțiunea taxe și impozite locale, dar și cu cardul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax