Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI | „Armonii de primăvară”: Spectacol artistic și expoziție de fotografie, la Căminul de Vârstnici din Alba Iulia

Publicat

primavara

Odată cu sosirea primăverii, va fi organizat un nou eveniment destinat să încânte auzul și să descrețească frunțile vârstnicilor de la Căminul din Alba Iulia. Este vorba despre spectacolul artistic „Armonii de primăvară”, în cadrul căruia va fi susținut un moment de muzică ușoară, populară, instrumentală și clasică, alături de o expoziție de fotografie. Printre invitații speciali la evenimentul de vineri, 7 martie, se numără ansamblul „Muguri de Tezaur”, condus de interpreta Leontina Fărcaș.

Spectacolul „Armonii de primăvară” va avea loc vineri, începând cu ora 14.30, fiind un spectacol cu circuit închis, destinat persoanelor de la Căminul de Vârstnici din Alba Iulia. Vor fi momente muzicale, susținute de grupul „Primavera Junior”, de prof. Nicolae Vancu și Cristian Șușman, dar și de ansamblul „Muguri de Tezaur”, condus de îndrăgita interpretă de muzică populară Leontina Fărcaș. Nu va lipsi nici o expoziție de fotografie, semnată de prof. Marius Moga.

Întregul eveniment este organizat de Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba și Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax