Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI, Bibliobusul va fi prezent în Piața Cetății. Eveniment de lectură publică în Alba Iulia

Publicat

Vineri, 7 martie, albaiulienii sunt invitaţi la un eveniment de lectură publică în Piaţa Cetăţii. Proiectul Consiliului Județean Alba de a aduce cartea cât mai aproape de public, cu ajutorul Bibliobusului – biblioteca mobilă – continuă și în această săptămână.

Sub deviza „Scriu sau recit de dragul tău…”, un eveniment de lectură publică va avea loc vineri, 7 martie, între orele 9.00 – 19.00 în Piața Cetății din Alba Iulia, având ca public țintă trecătorii. Evenimentul se desfăşoară cu cu sprijinul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” și al Centrului de Cultură „Augustin Bena”.

Proiectul Bibliobusului a luat naștere în urma parteneriatului existent între județul Alba și Departamentul La Manche din Franța, vehiculul fiind donat cu titlu gratuit de partenerii francezi, în anul 2011.

Bibliobusul este utilizat, în principal, pe trei axe: bibliotecă mobilă; vehicul educațional; vehicul de animație culturală, fiind implicat în programele și acțiunile culturale ale Consiliului Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax