Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Bursa Generală a Locurilor de Muncă în Alba Iulia. Agenții economici care vor să participe trebuie să se adreseze AJOFM

Publicat

Cei care se află în căutarea unui loc de muncă au şansa să-şi depună un CV şi să se întâlnească faţă în faţă cu agenţii economici la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din Alba Iulia. Evenimentul este organizat vineri, 25 aprilie, de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, în sala de conferinţe de pe strada Bucovinei, zona Piaţa Centru.

Agenţii economici interesaţi de această acţiune pot să-şi prezinte intenţia de participare la: Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – Str. Nicolae Titulescu, nr. 10B, bl. „Columna” – tel. 0258831137, fax: 0258811470, e-mail: ajofm@ab.anofm.ro sau pot accesa pagina web a instituţiei www.alba.anofm.ro.

Serviciul Public de Ocupare asigură, în mod gratuit, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, măsuri active de ocupare, iar pentru agenţii economici care doresc să angajeze diferite categorii de persoane subvenţionarea locurilor de muncă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax