Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vineri: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi la Alba Iulia. Câte posturi oferă angajatorii

Publicat

locuri de munca

Vineri, 14 octombrie, la Alba Iulia, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Bursa este destinată absolvenților, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă și de calificarea profesională, transmite AJOFM.

Evenimentul se desfășoară vineri, de la ora 9.00, la sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (zona Piaţa Centru).

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung, potrivit AJOFM.

Angajatorii pot beneficia de subvenții, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, dacă oferă absolvenților oportunitatea de a ocupa locurile pe care le au disponibile.

Până joi, confirmaseră participarea 16 agenţi economici, care oferă peste 220 locuri de muncă.

Participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Evenimentul este organizat de AJOFM Alba, în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră al Universităţii „1 Decembrie 1918”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax