Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Campania Națională „Bringing the UN back home”, la Alba Iulia. Tinerii între 18 şi 25 de ani, familiarizați cu activitatea ONU

Publicat

b3 (2) În perioada 25 februarie – 25 martie, delegații de tineret ai României la Organizația Națiunilor Unite – Denisa Bratu și Gabriel Uifălean derulează Campania Națională ,,Bringing the UN back homeîn 21 de orașe din România. În Alba Iulia, întâlnirea este organizată în colaborare cu asociația IDO, Filiala Alba Iulia și se va desfășura vineri, 3 martie, la ora 16.00, în fosta clădire a Registrului de Comerț (str. Tudor Vladimirescu 26), la Ordinul Asistenților Alba (etajul 2).

Scopul programului este de a antrena tinerii cu potențial cu vârste între 18-25 ani în activitatea celui mai mare for decizional global și de a-i mobiliza în activitățile de tineret din țară.

Campania vizează familiarizarea tinerilor români cu activitatea Organizației Națiunilor Unite (ONU), punând accent pe importanța Agendei 2030 și mai ales pe rolul lor de actori capabili să își clădească propriul viitor și să lucreze la societatea pe care și-o doresc.

Aceasta va include evenimente realizate în colaborare cu ONG-uri, instituții și sectorul privat. În cadrul fiecărui eveniment se vor oferi tinerilor participanți informații privind activitatea ONU, programul Delegat de Tineret ai României la ONU și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Acestea vor fi urmate de activități practice, activități care vor oferi crea contextul favorabil dezbaterii și în cadrul cărora aceștia vor contribui și își vor putea face cunoscute opiniile.

Programul ,,Delegat de Tineret al României la ONU este realizat de Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe. Inițiativa este prezentă de 10 ani în țară, România fiind unul dintre cele peste 36 de state care susțin acest mijloc de a implica tinerii în cadrul celui mai mare for decizional la nivel mondial.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax