Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: „Cântecele primăverii”. Spectacol de muzică și teatru susținut de elevi de la Palatul Copiilor din Alba Iulia

Publicat

elevi

Spectacolul literar-muzical „Cântecele Primăverii”, organizat de Palatul Copiilor din Alba Iulia în cadrul săptămânii „Școala Altfel”, va avea loc vineri, la Alba Mall. În cadrul evenimentelor, albaiulienii se vor putea delecta cu muzică ușoară, instrumentală și folk, dar și concursuri de recitare și teatru.

În cadrul evenimentului, vor participa cercurile de muzică uşoară şi muzică folk ale Palatului Copiilor, instruiți de prof. Daniel Avram şi cercurile de recitare şi teatru, conduse de prof. Teodora Mălin, precum şi cercurile de solişti vocali şi muzică instrumentală ale prof. Victor Geogean. O mare parte dintre interpreţii cercului de folk sunt multilaureaţi ai Festivalului Naţional de folk „Ziua de Mâine”, dar şi ai altor competiţii, întreceri sau spectacole.

În cadrul acestui eveniment va fi prezentată și o scenetă interpretată de către elevii Miruna Coman, Mihai Moşneag şi Anda Hristea. Pentru prestația excelentă în acest spectacol, micuții au fost recompensați cu premiul I la Festivalul Național de Teatru de la Victoria (judeţul Brașov) și remarcați în cadrul show-ului televizat „Next Star”.

„Prin acest spectacol, copiii care frecventează cercurile din Palatul Copiilor Alba Iulia dovedesc faptul că pentru ei <Școala Altfel> nu este un slogan gratuit, ci un mod de a-şi valorifica şi dovedi talentul, pasiunea şi împlinirea”, au declarat organizatorii spectacolului.

Regia întregului spectacol „Cântece de Primăvară”, aparține profesorilor Daniel Avram și Dumitru Mălin.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax