Connect with us
Publicitate

AIUD

VINERI: Circulație auto restricționată timp de trei ore, la trecerea de cale ferată de la ieșirea din Aiud spre Gâmbaș

Publicat

Circulația auto peste trecerea de cale ferată din capătul străzii Tribun Tudoran din Aiud, ieșirea spre Gâmbaș, va fi restricționată vineri, între orele 10:00 – 13:00. Potrivit reprezentanților Primăriei, autoturismele au posibilitatea de a circula pe ruta ocolitoare din zona Prebet.

„Așa cum este firesc, lucrările în zona de siguranță a CFR se fac cu respectarea condițiilor și cu avizele acestora. Am primit toate avizele pentru lucrarea de modernizare a capătului străzii Tribun Tudoran spre Gâmbaș.

Astfel, mâine (n.r. – vineri), 10.07.2020, în intervalul orar 10:00 – 13:00, accesul peste trecerea de cale ferată din capătul străzii Tribun Tudoran va fi închis. Mașinile mici au posibilitatea de a circula pe ruta ocolitoare din zona Prebet.

Vă mulțumim pentru înțelegere. Ne străduim să punem în funcțiune cât mai repede și această stradă modernizată”, se precizează într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax