Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Concert de colinde și acțiune caritabilă la Alba Mall. Fondurile strânse, folosite pentru proiecte și cauze în comunitate

Publicat

În preajma sărbătorilor, albaiulienii sunt așteptați la tradiționalul concert de colinde, vineri, începând cu ora 18.00, la Alba Mall. Evenimentul este organizat de Clubul Rotary Alba Iulia și Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis, în holul central al complexului comercial.

Bucuria colindelor românești va fi adusă publicului de interpreți și grupuri de colindători din mai multe zone ale județului Alba.

După concertul de colinde, membrii celor două cluburi și invitații acestora vor participa la evenimentul caritabil Balul Rotary, ediția 2013, la finalul căruia, cu fondurile strânse, cele două cluburi Rotary din Alba Iulia vor sprijini proiecte și cauze în comunitate, printre care achiziționarea unor echipamente necesare SMURD Alba.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax