Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Concert live susținut de formația albaiuliană Good Days la „Irish Pub Erol”

Publicat

Așa cum deja v-a obișnuit, Irish Pub Erol vă așteaptă în fiecare sfârșit de săptămână la cele mai bune concerte live și la cele mai distractive seri de karaoke. În ultimul weekend din 2012, localul va aduce un concert senzațional „Good Days” și multe surprize.

„Irish Pub Erol” îi întâmpină, vineri, pe iubitorii de muzică live cu un concert pe cinste, perfect pentru întreținerea unei seri între prieteni și, de ce nu, a unei seri dansante. Formația albaiuliană „Good Days” își așteaptă fanii începând cu ora 22.00, când vor interpreta piese pop-rock și country. Deși cântă împreună de mai bine de 20 de ani, cei trei membri ai formației, Rareș Marcu, Marius Popa și Nicu Peșleaga, au format o trupă abia în urmă cu 6 luni, însă au reușit deja să pună bazele unui nume în peisajul muzical autohton. De asemenea, sâmbătă și duminică localul va aduce noi surprize petrecăreților.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0728968127.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax