Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ASTĂZI Conferință cu aproximativ 150 de preoți la Alba Iulia, în plină pandemie de COVID-19: ”Prezența este obligatorie”

Publicat

Aproximativ 150 de preoți din Protopopiatul de Alba Iulia sunt invitați, vineri, 6 noiembrie să participe la ”Conferința preotească de toamnă”, care va avea loc la Biserica Parohiei Alba Iulia – Platoul Romanilor. 

În condițiile în care în județul Alba, joi, au fost confirmate 225 de cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a anunțat noi restricții pentru populație, potrivit unui mesaj transmis pe grupul Protopopiatului, prezența fizică a preoților este obligatorie. 

Citește și RESTRICȚII la Alba Iulia, Blaj, Sebeș, Cugir, Ciugud și Cricău. REGULI pentru circulația în timpul nopții, magazine și transport

Mai mult de atât, la nivel național toate evenimentele private sau publice care se desfășoară în interiorul unor spații închise au fost interzise, iar pentru cele care se desfășoară la exterior există un număr limită de participanți: 20, iar vineri, 6 noiembrie sunt invitați în jur de 150 de participați într-un lăcaș de cult.

”Preacucernici Parinti, va aducem la cunostinta datele conferintelor preoțești care urmează:

6 noiembrie – Alba Iulia.

11 noiembrie – Sighișoara și Tarnaveni ( la M-tirea Sighisoara).

16 noiembrie – Sebeș.

17 noiembrie – Blaj.

Conferința de la Alba Iulia va avea loc la biserica Parohiei Alba Iulia-Platoul Romanilor, vineri, 6 noiembrie, de la ora 9.45.

Prezența este obligatorie.

Vă multumim!”, se arată într-un mesaj primit pe surse de alba24.ro, de pe grupul Protopopiatului.

De asemenea, într-un alt mesaj se mai specifică că de la ora 9.45 conferința va avea loc, dar participanții sunt rugați să poarte mască și să respecte distanța: un scaun liber și unul ocupat.

Sursele alba24.ro susțin că mai multe figuri preoțești de la nivelul Protopopiatului de Alba Iulia sunt confirmate cu COVID-19, alături de familii.

sursă: Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. Elena

    joi, 05.11.2020 at 23:09

    Astia nu fac parte din Romania? Sunt stat separat? Pentru ei nu sunt aceleasi legi? Astia chiar nu au rusine? Sfideaza o tara intreaga. La astia nu le este frica ca imbolnavesc pe altii? Asta nu-i pacat?

  2. Ghita

    joi, 05.11.2020 at 23:34

    Nu le este frica de nimic, se cred zei! Calca in picioare si sfideaza orice legi pamantesti, ca deh’ isi permit!
    Cum nu au auzit de tehnologie, sa-i si intelegi🙈.
    Banii se primesc prin prezenta, nu online! Te coboara Doamne si ne lumineaza!

  3. Ionel

    vineri, 06.11.2020 at 04:54

    Te pui cu popii… au la biserici în Alba de se satură.

  4. dolfi

    vineri, 06.11.2020 at 07:42

    lacustele negre sunt independente si autonome. Ei tot timpul cad in picioare. Indiferent cat e de inuman si despotic regimul politic, ei sunt acolo, la ciolan!
    Si noua ne predica smerenia, cumpatarea si saracia, in schimbul belsugului din viata urmatoare!

  5. Elena

    vineri, 06.11.2020 at 08:18

    Eu zic sa mergeti sa va cazati si sa tineti conferinta la Lotus Term din Felix, hotel de 5 stele, cel mai luxos din Felix, acolo au tinut si au fost cazati in septembrie popii, ca aveau de sfintit ceva biserica in Oradea. Am vazut cu ochii mei atunci, fiind in concediu de 3 zile. Cu niste masini luxoase. De ce nu s-au cazat la hotel de 2 stele sa fie in mijlocul batranilor care erau la tratament acolo. Noi, cei care le dam salariile, lucram cu masca, de luni telemunca, acasa cu copii care fac lectii on-line, intr-un apartament de 2 camere. Poptii astia care nu au niciun Dumnezeu isi fac legi singuri, conferinta in pandemie, pupatul moastelor in pandemie, etc. NESIMTITI

  6. Responsabilii

    vineri, 06.11.2020 at 08:39

    Putea fi teleconferinta !!

  7. Gogu

    vineri, 06.11.2020 at 10:23

    Mai bine vedeti-va de sparanghelistii lui iohanis pe care nu i-ati vazut si lasati popii in pace deontologilor

  8. pilu

    vineri, 06.11.2020 at 14:22

    Gogule, tu te tragi din neam de popa. Nimeni pana la tine nu au avut un cuvant de bine despre intunecatii pamantului. Mai stiutorule, avem peste 25 000 de biserici in tara si numai 560 de spitale. Pai tratati-va in biserici, nu mai apelati la doctori si elicoptere (sti la ce ma refer). Chiar acum am citit ca ce dau de la CNI 770 000 de euro pentru manastirea Ramet.In loc sa-i folosim la spitale, autostrazi etc, ii bagam in traiul de huzur al clericilor. Rusine mai Orbane.Sau poate crezi ca se vor ruga pentru tine sa mai prinzi un mandat de premier. Ciuciu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax