Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vineri: Conferință susținută de Constantin Necula, în cadrul Festivalului „Lucian Blaga” de la Sebeș

Publicat

Preotul Constantin Necula, conferențiar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu, va susține o conferință în programul Festivalului Internațional „Lucian Blaga”.

Aceasta va avea loc vineri, 13 mai 2022, ora 19.00, în Parcul Tineretului din Sebeș.

Părintele Constantin Necula este preot ortodox, doctor în teologie, conferențiar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu și autorul a numeroase volume de predici, de studii și articole.

A publicat studii în română, franceză, italiană și germană și a participat la peste 400 de conferințe în țară și în străinătate. Părintele Necula are o activitate impresionantă și este îndrăgit de public pentru modul nonconformist și accesibil în care reușește să transmită mai departe bogăția de cunoaștere și înțelepciune acumulată în decursul anilor.

Ne pierdem adesea, dacă nu mereu! Și nu doar pe noi, ci și răbdarea, cumpătul, încrederea, iubirea, speranța. Avem nevoie întotdeauna să conștientizăm că suntem în barca Celui care nu ne lasă să ne scufundăm” – Constantin Necula

Conferința va fi urmată de un recital susținut de Corala „Armonia”.

Municipiul Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” transmit mulțumiri preotului pentru acceptarea invitației de a susține conferința.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax