Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Consultare publică privind introducerea energiei electrice și iluminat public pe mai multe străzi din Alba Iulia. Cetățenii sunt invitați la discuții

Publicat

Primăria Alba Iulia a demarat procedura de execuție a rețelei de distribuție a energiei electrice și iluminat public pe străzile Albac, Lupșa, Gârda și Bayonne, dar și în vecinătatea acestora.  În acest sens, administrația locală invită cetățenii să își dea cu părerea vizavi de condițiile de amplasare a firidelor de distribuție, precum și despre amplasarea stâlpului de transformare ce va deservi întreaga zonă.

Întâlnirea va avea loc la sediul Primăriei, în sala de ședințe de la etajul II, vineri, 20 septembrie, începând cu ora 11.00. În urma discuțiilor ce se vor purta între reprezentanții administrației și locuitorii străzilor în cauză, se va obține autorizația de construcție și se va proceda la demararea lucrărilor.

Cei interesați ca aceste lucrări să se finalizeze cât mai curând sunt așteptați să se prezinte la întâlnirea cu autoritățile locale și trebuie să știe că orice neprezentare sau întârziere înseamnă prelungirea termenului de execuție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax