Connect with us
Publicitate

Uncategorized

VINERI: Copiii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Alba Iulia împart mărţişoare pe stradă

Publicat

mesaje

Elevii claselor I-VIII de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Alba Iulia vor ieși în stradă, vineri și vor oferi fiecărei femei câte un mărțișor confecționat de ei. Acțiunea face parte din proiectul  „Un mărțișor pentru fiecare”, cuprins în Calendarul activităților educative al școlii.

Copiii de la Centrul Școlar de Educație Inlcuzivă împreună cu profesorii s-au gândit să întâmpine cum se cuvine primăvara și să ofere o fărâmă din sufletul lor, dăruind mărțișoare. Speră astfel să aducă zâmbete pe buzele celor din jur, să le bucure sufletele, iar dascălii doresc să pună în valoare munca și îndemânarea acestor copii, dorința lor de a se simți importanți și folositori societății  din care fac parte.

Acțiunea face parte din proiectul „Un mărțișor pentru fiecare”, cuprins în Calendarul activităților educative al școlii, urmărindu-se dezvoltarea gustului artistic şi a sensibilităţii artistice, precum şi a imaginaţiei, a aptitudinilor şi a relaţionării sociale. Produsele au fost realizate de elevii cu CES alături de cadrele didactice de la clase. Spiritul de echipă, colaborarea, intercunoaşterea  au fost stimulate prin toate activităţile din cadrul proiectului.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax