Connect with us
Publicitate

AIUD

VINERI: Corul deținuților de la Penitenciarul Aiud, în recital de muzică bizantină la Castelul din Sâncrai

Publicat

detinuiti aiud

Corul deținuților de la Penitenciarul Aiud, alături de folkistul Marius Moga vor susține un recital de muzică la Castelul din Sâncrai. În cadrul evenimentului ce se va desfășura vineri, 5 aprilie, de la ora 12.00, va fi lansat volumul de creație literară și ilustrații ”Liter-Art”.  

detinuiti aiud

 Centrul Cultural Castelul Sâncrai, Penitenciarul Aiud și Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud organizează lansarea volumului „Liter-Art”, ediția a IV-a. În cadrul evenimentului va susține un recital de muzică Marius Moga, iar grupul coral al Penitenciarului va interpreta câteva lucrări.

Potrivit reprezentanților Penitenciarului Aiud, deținuții vor susține un recital de muzică bizantină. 

detinuiti aiud

„Aspectul inovativ, unic la nivel de sistem penitenciar românesc al proiectului educativ „Liter-Art” este reprezentat de implicarea în demersurile de creație literară și ilustrație de carte atât a persoanelor private de libertate cât și a angajaților așezământului de deținere dar și a unor literați consacrați.

detinuiti aiud

Rămânem consecvenți ideii că arta, indiferent de forma de manifestare, oferă persoanelor private de libertate oportunități unice pentru a înțelege lumea și propria persoană și de a crea o identitate culturală proprie„ – a declarat Ciprian Sabău, director adjunct pentru Educație și Asistență Psihosocială.

foto: Ioan Hădărig

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax