Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Cucereşte Cetatea Alba Iulia, la Crosul Europei, a doua ediţie. Condiţii de participare şi înscriere pentru cursa de trei kilometri

Publicat

Crosul Europei_8Mai2015_afis Vineri, la Alba Iulia, cu ocazia sărbătoririi Zilei Europei, sunteţi invitaţi să participaţi la a doua ediţie a competiţiei Crosul Europei. Cursa se desfăşoară în şanţurile Cetăţii, zona Catedralei Reîntregirii, pe latura de Vest a Cetăţii Alba Carolina. Startul se dă la ora 11.00.

Crosul se va desfășura pe o distanță de aproximativ 3 km, pe laturile Cetăţii Alba Carolina, punctul de start și de sosire fiind în șanțurile Cetății, zona Catedralei Reîntregirii. Numărul participanţilor este estimat la 400 de concurenţi. La confirmarea înscrierii vor avea prioritate persoanele înscrise anterior online sau la sediile instituțiilor organizatoare.

Crosul este dedicat cetăţenilor din Regiunea Centru care se pot înscrie şi participa la acţiunile propuse în 8 mai 2015, în vederea petrecerii timpului liber într-un stil de viaţă sănătos, alături de membrii familiei, colegi sau prieteni, transmite ADR Centru.

(P)  Adidasi alergare pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport, online, pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Pe parcursul acestui eveniment, vor fi mai multe acţiuni prin care se va evidenţia sprijinul Uniunii Europene acordat cetăţenilor din Regiunea Centru şi nu numai, în calitate de cetăţeni europeni, rezultatele obţinute prin proiectele UE şi tematica din acest an a Zilei Europei – Anul Dezvoltării Europene.

Înainte de cros, toţi participanţii vor primi tricouri, iar după cros vor fi recompensaţi cu diplome de participare şi obiecte promoţionale.

Primul concurent care va trece linia de sosire va intra în posesia marelui premiu.

Organizatorii crosului sunt Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, Fundaţia PAEM Alba şi Primăria Municipiului Alba Iulia.

Înscrierea se poate face:

– online, prin completarea și transmiterea datelor personale de înscriere

– la sediile instituţiilor organizatoare: Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, str. Decebal, nr. 12, Alba Iulia sau Fundația PAEM Alba, Str. Bucovinei, nr. 6, Alba Iulia

– la locaţia concursului, în ziua Crosului, în intervalul 9.00-10.30.

Dacă doriți să vă înscrieți puteți transmite un e-mail: pe una dintre următoarele adrese: europedirect@adrcentru.ro sau europedirect@apulum.ro , cu următoarele date completate:

Date personale înscriere: prenume, nume, data nașterii, localitatea de domiciliu; e-mail.

Pentru a participa la competiţie trebuiesc îndeplinite următoarele condiţii:

– participantul trebuie să aibă cel puţin 12 ani împliniţi;

– participantul trebuie sa aibă asupra sa un act de identitate

– participantul major sau unul din părinții participantului minor prin înscriere își asumă responsabilitate privind participarea lui/ a minorului pe care îi reprezintă la Crosul Europei, conform Regulamentului.

Vezi integral Regulament_Cros_2015_FINAL_EDIC-URI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax