Connect with us
Publicitate

POLITICA

VINERI: Dezbatere la Alba Iulia, cu profesori, părinţi şi elevi. Iniţiativă a Organizației de Femei PNL Alba

Publicat

hotel parcVineri, de la ora 15.00, la Alba Iulia, se desfasoară o dezbatere privind domeniul educației. Este vorba despre un proiect inițiat și derulat la nivel național de femeile liberale. La întâlnire, sunt așteptate peste 150 de cadre didactice, reprezentanți ai asociațiilor de părinți, ai Consiliului Județean al Elevilor, ai ONG-urilor, precum și aleși locali.

La dezbatere participa lideri naţionali, Lucia Varga, co-președinte al Organizației de Femei a PNL, Raluca Turcanu, vicepreședinte PNL, Ciprian Dobre, vicepreședinte PNL, Radu Zlati, deputat în comisia de educație a PNL, Mircea Hava și Adrian Teban, cei doi co-președinți ai PNL Alba, parlamentari de Alba și alți lideri ai PNL.

Evenimentul, gândit şi coordonat de Oana Badea, Elena Ignat, Rodica Andronescu și Rodica Groza, își propune să aducă în discuție una dintre temele esențiale cuprinse în proiectul programului de guvernare al PNL, educația.

Se iniţiază astfel un dialog cu cadrele didactice, părinții, elevii și reprezentanții administrației locale, pornind de la proiectul programului de guvernare al PNL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate