Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: „Din inimă, pentru o inimă”. Eveniment caritabil la Alba Iulia, pentru o pictoriţă de 18 ani

Publicat

inima

”Academia Doamnelor” va găzdui vineri un eveniment caritabil, dedicat unei tinere artiste, care are nevoie de ajutorul comunităţii.

„Vine o vreme când oamenii cu suflet mare au nevoie de susținerea semenilor lor cu suflet la fel de mare. Iar acel moment poate fi oricând, pentru oricare dintre noi. Pentru Beatrice Susan, o tânără artistă de doar 18 ani, acel moment este acum”, transmit organizatorii.

Pictorița, care a uimit încă din copilărie cu talentul său, după cum spun sursele citate, va avea o intervenție chirurgicală la inimă, o operație complicată pentru care este nevoie și de o sumă de bani, ce depășește posibilitățile financiare ale familiei sale. Familie care, la rândul său, s-a implicat în numeroase acțiuni caritabile pentru alte persoane care au avut nevoie de un ajutor, într-un moment de cumpănă al vieții lor.

Aflând, de la membrii Asociației ARTTRAD Valea Frumoasei Sebeș, despre încercarea din viața acestei tinere, echipa Centrului de Resurse ”Academia Doamnelor” al Primăriei Alba Iulia și Asociația Națională de Turism Rural Ecologic și Cultural (ANTREC) Filiala Alba au decis să lucreze împreună pentru a reuși să strângă banii necesari pentru ca operația să poată fi făcută în cele mai bune condiții.

Cei care doresc să vină în sprijinul tinerei artiste sunt aşteptaţi vineri, 23 martie 2018, de la ora 18.00, la sediul Centrului de Resurse ”Academia Doamnelor” al Primăriei Alba Iulia, din strada Gladiolelor, nr. 3A.

„Va fi un eveniment în care muzica folk ne va vorbi despre frumusețea vieții, prin vocile interpreților Corina Ofelia Corpodean și Daniel Avram, acompaniați de chitarele care devin atât de sensibile în mâinile lor magice”, transmite Academia Doamnelor.

Apoi, veţi putea lua unul sau mai multe obiecte de artă sau decorative, pe care le puteți primi cadou în schimbul unor donații.

O parte dintre obiecte au fost realizate în cadrul atelierelor ”Produs din suflet pentru comunitate”, de către beneficiarii și voluntarii Centrului de Resurse ”Academia Doamnelor” al Primăriei Alba Iulia, împreună cu toți cei care au dorit să se alăture.

Un număr important de obiecte de artă și decorative au fost donate de artiști și iubitori de artă din toată țara, prieteni ai Asociației ARTTRAD Valea Frumoasei Sebeș.

„Sunt multe tablouri foarte frumoase, dar și alte obiecte de artă, care pot constitui un cadou perfect pentru casa oricui și care, în același timp, contribuie la salvarea unei inimi tinere și sensibile”, mai precizează Academia Doamnelor.

Donații se pot face și în contul: IBAN RO28BRDE010SV43694280100 deschis pe numele tatălui, Susan Dorică, la BRD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax