Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Elevii din Alba care au participat la „Tombola Crucii Roșii” vor afla dacă sunt câştigătorii premiilor din campania umanitară

Publicat

Vineri, de la ora 10.00, elevii din Alba care, în perioada octombrie – decembrie, au achiziţionat orare şcolare şi au participat la campania „Tombola Crucii Roșii” vor afla dacă au câştigat un premiu. Pentru a putea participa la tombolă, elevii a fost înscrişi de către cadrul didactic responsabil, pe un formular, conținând date referitoare la nume și prenume, seria orarului achiziționat și clasa din care fac parte.

În perioada menţionată, în peste 100 de școli din județ, reprezentanţii Crucii Roşii Română Filiala Alba au distribuit orare școlare înseriate, astfel că fiecare elev şi-a putut achiziționa cel puțin unul, în scopul susținerii acțiunilor sale umanitare.

Extragerea va avea loc vineri, 20 decembrie, la sediul Filialei de Cruce Roșie din Alba Iulia, Str. Bucuresti nr. 16, începând cu orele 10.00, în prezența unei comisii.

Premiile alocate acestei tombole sunt: un laptop, două tablete, un sistem de boxe Logitech, două aparate foto, o geantă EOS pentru aparate foto Canon, 50 mini truse de prim ajutor, 100 de pungi cu rechizite şcolare, 100 de şepci.

Lista completă a câștigătorilor va fi publicată pe site-ul Crucii Roșii Române Filiala Alba, www.crralba.ro, după validare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax