Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: „Gala Sportului 2015” la Alba Iulia. Cei mai valoroşi sportivi, premiaţi de CJ Alba şi DJST. Invitat special, fosta gimnastă Gina Groza Gogean

Publicat

gala sportului Sportivii de performanţă din judeţul Alba cu cele mai bune rezultate în acest an, alături de antrenori şi reprezentanţii unităţilor din domeniu vor fi în centrul atenţiei, vineri, 18 decembrie, la Gala Sportului 2015. Un eveniment organizat de Consiliul Judeţean Alba și Direcţia Județeană pentru Sport şi Tineret Alba, pentru a marca valorile din sportul local. Invitat special este fosta gimnastă Gina Groza Gogean.

La această gală, ce începe de la ora 17.00, sunt aşteptate aproximativ 300 de persoane, sportivi, antrenori, conducători de unităţi sportive, reprezentanți ai mass-media şi o serie de oficiali.

Premierile din cadrul evenimentului, care însumează aproximativ 65.000 lei, vor fi repartizate pe mai multe secţiuni între care vor fi intercalate diferite momente artistice specifice sărbătorilor de iarnă, transmit organizatorii.

Spre deosebire de edițiile din anii precedenți, categoriile care vor fi premiate vor fi următoarele:

Cel mai bun sportiv al județului Alba în anul competițional 2015 la sporturi olimpice respectiv neolimpice

Cel mai bun antrenor al județului Alba în anul competițional 2015 la sporturi olimpice respectiv neolimpice

Cel mai bun sportiv al județului Alba în anul competițional 2015 pe fiecare ramură de sport.

Merit pentru întreaga activitate

Sportivi veterani

Mențiuni, care vor fi acordate sportivilor medaliați la finalele campionatelor naționale și fazelor naționale ale ONSS pe ramură de sport și antrenorilor/profesorilor acestora.

Voluntari și colaboratori.

Ca noutate, în cadrul Galei va avea loc și un eveniment caritabil prin care cei prezenți vor putea contribui la susținerea unui caz social propus de către organizatori sub egida “De Crăciun poți fi mai bun!”.

De asemenea, începând cu acest an, fiecare ediție a Galei Sportului va avea ca invitat de onoare o personalitate din lumea sportivă. În acest an invitatul special va fi multipla medaliată olimpică, mondială și europeană, fosta gimnastă Gina Groza Gogean, care este și profesor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Evenimentul se desfăşoară la Mercur Styl.

Vezi şi FOTO: „GALA SPORTULUI 2014” la Alba Iulia. LISTA celor mai valoroşi sportivi din județul Alba în anul 2014

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax