Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Grupul Skepsis prezintă spectacolul „Comedie Neagră”, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Publicat

DSC_0763 Vineri, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, Grupul Skepsis prezintă spectacolul „Comedie Neagră”, după Peter Shaffer. Prețul biletului este 10 lei, respectiv 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Spectacolul este realizat în cadrul Proiectului Stagiunea cu Skepsis 2016, desfăşurat de Asociaţia Grupul Skepsis în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia “Inter-Art” Aiud, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Proiectul este desfăşurat în perioada ianuarie 2016 – decembrie 2016, fiind un proiect de tineret, bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi de a participa la viaţa sa socioculturală. Prin acest proiect trupa de teatru şi umor Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian 15 spectacole de teatru şi divertisment şi de teatru de stradă cu specific medieval, transmit organizatorii.

Biletele sunt puse în vânzare la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor începând de marţi, între orele 9.00 – 15.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax