Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Grupul “Skepsis” prezintă spectacolul “Cafeneaua”, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Publicat

skepsis 1 Grupul “Skepsis” vă invită vineri, 18 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia pentru a vedea spectacolul “Cafeneaua”, adaptare după Carlo Goldoni.

Unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriul trupei, o comedie moralistă în care sunt evidenţiate slăbiciuni de caracter, moravuri, comportamente şi atitudini care arată că timpurile se schimbă mai uşor ca oamenii.

Plasată în atmosfera aparte a Carnavalului Veneţian de secol XVIII, intriga piesei se concentrează pe o zi din viaţa unor personaje diferite, nobili, oameni simpli, negustori şi servitori, ale căror destine se amestecă în aceeaşi ceaşcă de cafea servită acum cu…skepsis.

Sunteţi invitaţi, aşadar, în prima dimineaţă a vestitului Carnaval de la Veneţia, să gustaţi o cafea de bun gust la Cafeneaua lui Ridolfo… numai aşa mai puteţi savura aroma incitantă şi ispititoare a unui veac trecut.

În rolurile principale: Răzvan Cociobea (Ridolfo), Bogdan Berar (Pandolfo), Vasile Dîngă (Eugenio), Olga Surd (Vittoria), Daniel Muntean (Leandro), Vinicius Moldovan (Trappola), Viorle Cioflică (Don Marzio), Elena Smeu-Mare (Lisaura), Andrada Balea (Placida), Rareş Diodiu (Căpitanul).

Regia: Viorel Cioflică

Sunet: Valerian Cebotari

skepsis 2 Spectacolul este realizat în cadrul Proiectului Stagiunea cu Skepsis 2016, pentru diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului. Prin acest proiect trupa de teatru şi umor Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru şi divertisment şi de teatru de stradă cu specific medieval.

La spectacolele de sală intrarea este pe bază de bilet – 10 lei (pret întreg) şi 5 lei (redus pentru elevi, studenti si pensionari). Fondurile obtinute astfel vor fi investite în reeditarea proiectului pentru anul următor.

Următoarele spectacole vor avea loc pe 7 aprilie, respectiv 13 mai.

Partenerii proiectului sunt Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax