Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI, în Piața Cetății din Alba Iulia: Concert RIFF, la aniversarea a 50 de ani de activitate muzicală a grupului rock

Publicat

Vineri, 18 septembrie 2020, de la ora 19,30, în Piața Cetății din Alba Iulia va fi evenimentul Riff 50th Anniversary Show, concert prin care este marcată activitatea muzicală de o jumătate de secol a grupului RIFF.

12 discuri editate, peste 3500 de concerte în ţară, dar şi în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, apariţii Tv şi radio, piese memorabile: ”În loc de bun rămas”, ”Ana-Maria”, ”Cercul vieţii”, ”Plouă la Woodstock”, ”Mr. Jimi”, ”Regele şoselei”, ”Povestea lor”, ”Nerostitele cuvinte”, ”Primii paşi”, ”Un joc a fost” …

Acesta este grupul RIFF, exponent al rock-lui din România, formaţie care abordează un hard-rock sănătos cu nuanţe de blues, apreciată de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, prestaţia artistică profesională şi show-ul electrizant, transmit organizatorii.

Evenimentul este un spectacol de 2 ore, cu piese din toate perioadele de activitate ale formației RIFF, bazat pe un scenariu urmând cronologia momentelor importante din istoria grupului, cu o scenografie video deosebită.

De asemenea, vor fi prezentate în premieră melodiile de pe cel de-al 12–lea album RIFF – Rătăcit în Paradis, disc pregătit pentru aniversarea grupului.

Accesul este liber, în limita locurilor disponibile în spațiul de desfășurare a evenimentului, cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural ”Augustin Bena” Alba în parteneriat cu Asociația Cultural Act și Primăria Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax