Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI, la Teiuș: „Se-ntâlnește dor cu dor”, un spectacol de muzică și dansuri populare cu Ansamblul folcloric ASTRA din Republica Moldova

Publicat

Culturile populare ale românilor de dincoace și de dincolo de Prut și-au dat întâlnire, vineri, la Teiuș, într-un spectacol folcloric, intitulat în mod sugestiv „Se-ntâlnește dor cu dor”. Ansamblul folcloric ASTRA din Strășeni, Republica Moldova va oferi publicului muzică și dansuri populare specifice zonei lor. Spectacolul are loc vineri, 20 iulie, la ora 13.30, la Casa de Cultură din Teiuș.

Spectacolul „Se-ntâlnește dor cu dor” este rezultatul colaborării artiștilor populari din Republica Moldova cu cei din România, membri în Asociația ASTRA, care a împlinit de curând 150 de ani de la înființare. Cu ocazia acestei întâlniri, participanții vor putea oferi în dar o carte, copiilor din Basarabia.

Evenimentul este organizat de Primăria oraşului Teiuş, împreună cu Despărţământul ASTRA „Ioan Neagoe” Stremţ – Teiuş, Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiuş, Despărţământul ASTRA „Timotei Cipariu” Blaj, Despărţământul ASTRA „Mihail Kogălniceanu” Iaşi, Despărţământul ASTRA „Mihail Eminescu” Străşeni, Republica Moldova, în parteneriat cu preoţii parohiilor ortodoxe I, II şi III Teiuş, ai Bisericii greco-catolice din Teiuş şi Consiliul Elevilor al Liceului Teoretic Teiuş.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax