Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Lansare de carte la Universitatea din Alba Iulia. Autorul Silviu Radu prezintă “Codex Aureus. Nume de cod”

Publicat

afis-alba Vineri, 20 octombrie 2017, cu începere de la ora 12.00, în Sala Senatului UAB, se desfăşoară lansarea unei cărți-eveniment: Silviu Radu, “Codex Aureus. Nume de cod”.

Este o carte incitantă, ancorată în istorie și în cotidian, deopotrivă, transmit reprezentanţii instituţiei.

Romanul este primul dintr-o trilogie, autorului reușindu-i o interesantă reevaluare a istoriei concrete prin prisma ficțiunii. Dat fiind miezul simbolic al cărții, este firească dorința autorului de a se întâlni cu cititorii albaiulieni, Biblioteca Batthyaneum fiind, în romanul său, un supra-personaj-simbol.

Scriitorul Silviu Radu ne propune o lansare de carte specială, sub forma unei dezbateri active, provocatoare și plină de miez, înscrisă într-un turneu național de prezentare a cărții.

Echipa care îl însoțește pe scriitor în Turneul Național de promovare a romanului Codex Aureus – Nume de Cod este formată din general profesor dr. Mircea Chelaru, agent literar – Iulian Munteanu, P.R. – Ovidiu Românașu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax