Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Marș pentru sănătate organizat la Teiuș. Toți localnicii sunt invitați să participe indiferent de vârstă

mars competitie

Publicat

„ Esența fericirii este sănătatea, iar a sănătății e mișcarea ” este deviza celei de a V-a ediții a Marșului pentru sănătate organizat la Teiuș. Toți localnicii din oraș sunt invitați să ia parte la evenimentul sportiv ce se va desfășura în data de 24 august 2018.

Orașul Teiuș va fi organizatorul și gazda celei de-a V-a ediții a Marșului pentru sănătate „ Erich Lehnen”, un eveniment la care sunt invitați și așteptați teiușeni și nu numai care doresc să își fortifice sănătatea și să cunoască mai bine sau să descopere împrejurimile Teiușului.

Sub deviza „ esența fericirii este sănătatea, iar a sănătății e mișcarea ”, marșul se dorește a fi un eveniment ce oferă participanților un cadru organizat pentru a străbate un traseu pitoresc cuprinzând satele aparținătoare Teiușului: Beldiu, Pețelca și Căpud. Organizarea în cel mai mic detaliu, deplasarea în aer liber, buna dispoziție și surprizele de-a lungul traseului vor face din acest eveniment, sperăm noi, unul reușit, câștigători fiind iubitorii de mișcare și natură.

Doritorii sunt așteptați să se înscrie până la data de 23 august 2018, ora 14.00, la sediul Primăriei Orașului Teiuș, telefonic la numărul 0258 851 101 sau prin e-mail la adresa : primaria_orașului_teius@yahoo.com.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax