Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Miniştrii Daniel Chițoiu, Eduard Hellvig şi Lucian Isar, în vizită oficială în judeţul Alba

Publicat

În acest sfârșit de săptămână, Alba este gazda unor invitați de seamă, iar asta deoarece pe agenda de lucru a miniștrilor desemnați de noul Guvern se află și vizitarea județului nostru. Ministrul Economiei, Daniel Chițoiu, se află, vineri, în Alba Iulia, alături de ministrul Dezvoltării, Eduard Hellvig şi ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Lucian Isar.

Daniel Chițoiu ajunge în acest sfârșit de săptămână în Alba, de la Cluj şi merge la Roșia Montană și Abrud, unde vor fi discuţii privind susţinerea mineritului şi problema exploatării de la „Cupru Min”.

Ministrului Dezvoltării, Eduard Hellvig vine de la Târgu Mureş, discuţiile locale fiind, cel mai probabil privind Cetatea Alba Carolina şi investiţiile de reabilitare a obiectivului.

Este aşteptat şi ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Lucian Isar.

Cei trei reprezentanţi ai Guvernului se vor întâlni cu reprezentanţi USL şi sunt i organizate conferinţe de presă, în cursul după-amiezei de vineri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax