Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Ministrul Muncii, Rovana Plumb ajunge la Alba Iulia. Întâlnire cu pensionari şi electoratul lui Ponta din judeţul Alba

Publicat

rovana plumbVineri, la Alba Iulia este anunţată prezenţa ministrului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb. Potrivit preşedintelui PSD Alba ministrul va avea la Alba Iulia şi o întâlnire cu pensionarii din judeţ. În cadrul vizitei, Rovana Plumb va merge împreună cu membrii PSD Alba şi la două unităţi din municipiu.

La sfârşitul săptămânii în Alba Iulia va fi prezent ministrul Muncii, Rovana Plumb, care va avea o întâlnire atât cu pensionarii din judeţ, cât şi cu simpatizanţii lui Victor Ponta.

„Doamna Rovana Plumb şi-a anunţat, vineri, vizita în judeţul nostru. Ca şi program vom avea o întânire cu pensionarii şi persoane interesate de atribuţiile ministerului Muncii, şi probabil vom vizita 2-3 unităţi în judeţ, pentru a se întâlni cu electoratul luni Victor Ponta, de asta este campanie electorală”, a declarat preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Gica

    marți, 28.10.2014 at 14:12

    Ce ati facut doamna fosta ministru al mediului pentru salvarea Sebesului de la poluarea agresiva care duce la sute de cazuri de kANCER?

  2. nelu

    marți, 28.10.2014 at 20:46

    ce sa faca saracuta de ia doar are Q 7 nare bani de taxa a inmatriculato la bulgari ticaloasa!!!!

  3. Nickk

    miercuri, 29.10.2014 at 11:04

    ASTA II O **** SI O **** CA SI ANDRONESCA, LA ANU DE IASA ORICINE PRESEDINTE INAFARA DE PONTA O SA INFUNDE PUSCARIA..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax