Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: „Mondenkinder”, spectacol de teatru în limba germană, la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș

Publicat

2017-invitatie-teatru-pasch-campIubitorii de teatru sunt invitați vineri, 7 iunie, începând cu ora 19.00, în sala de festivități a Colegiului Național „Lucian Blaga” din Sebeș, la spectacolul „Mondenkinder”. Piesa are loc în cadrul taberei internaționale de teatru în limba germană, organizată Goethe-Institut Bukarest.

În perioada 2 – 9 iulie, 45 de elevi din Ucraina, Republica Moldova și România participă la o tabără internațională de teatru în limba germană, organizată de Goethe-Institut Bukarest, în cadrul parteneriatului PASCH. Locul de desfășurare al evenimentului în acest an este Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș.

Elevii beneficiază de asemenea de cursuri de limba germană, susținute de către profesoarele școlilor participante, având astfel ocazia să-și îmbunătățească cunoștințele de limba germană.

„Mondenkinder” este o adaptare după cartea „Povestea fără sfârșit” de Michael Ende. Coordonatorul acestui proiect este referentul Stephan Reischl din München.

„Lumea imaginației noastre este amenințată. Elevii vă invită la o călătorie în lumea fanteziei lor, dar și a temerilor și speranțelor. Este o călătorie plină de dramatism, spectacol, surprize, o luptă între bine și rău”, au transmis organizatorii.

Datorită exercițiilor și jocurilor special concepute pentru teatru, participanții au ocazia să-și exprime pe scenă talentul actoricesc.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax