Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Petrecerea primăverii în Club Stage. “Regele indiscutabil al muzicii House Spaniole”, Dr. Kucho vine la Alba Iulia

Publicat

Club Stage îți aduce vineri unul dintre cele mai consacrate nume din industria muzicală internațională. Daniel Manzano, cunoscut ca Dr. Kucho, supranumit și “Regele indiscutabil al muzicii House Spaniole” de către revista DJ Magazine din Marea Britanie, va ajunge la Alba Iulia pentru a le oferi petrecăreților o seară senzațională.

Albaiulienii vor avea ocazia să participe la o super petrecere în Club Stage, oferită de Dr. Kucho. Originar din Spania, DJ-ul este unul dintre cei mai prolifici producători muzicali din întreaga lume, având la activ peste 300 de piese, lansate încă din 1993. Portofoliul său vast a făcut înconjurul lumii, marcând locații precum New York, Washington, Brazilia, Rusia, Franța, Polonia, Kazakhstan și India.

Cei care vor să ia parte la o petrecere precum cele din marile capitale ale lumii au această ocazie, vineri, în Club Stage.

Reprezentanţii Club Stage anunță că biletele din magazinele Mobistar pentru Dr. Kucho au fost epuizate. Astfel, toți iubitorii de muzică house care vor dori să participe la eveniment își putea procura bilete direct de la club, în seara evenimentului.

Prețul biletului este de 15 lei până la ora 00.00, iar ulterior costă 20 de lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax