Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Porţi deschise la Şcoala Gimnazială „Vasile Goldiş” din Alba Iulia. Unitatea îşi prezintă oferta educaţională

Publicat


scoalal generala nr 1 vasile goldis alba iuliaCa în fiecare an, Şcoala Gimnazială “Vasile Goldiș” din Alba Iulia se pregătește pentru întâmpinarea unei noi generații de elevi, în toamna anului 2017. Unitatea şcolară îşi prezintă, vineri, oferta educaţională.

Vineri, 24 februarie, între orele 10.10 şi 13.00 sunt invitați la sediul şcolii toți părinții și copiii care doresc să-i cunoască tradiția, să viziteze sălile de clasă, sala de sport , cantina școlii şi laboratoarele. De asemenea, aceștia pot să asiste la desfășurarea orelor de curs.

Vizitatorii vor fi îndrumaţi de către personalul de specialitate al şcolii, care va răspunde solicitărilor şi întrebărilor venite din partea părinților.

Oferta educațională a unităţii pentru anul școlar 2017-2018 constă în trei clase pregătitoare, din care: două clase de învățământ tradițional şi o clasă de învăţământ step by step.

Fiecare clasă va avea un efectiv de 25 de copii. Cele trei clase pregătitoare își vor desfășura activitatea în sediul din strada Călăraşilor nr. 2.

“Îi aşteptăm cu mare drag pe cei interesaţi și le dorim de pe acum micilor școlari mult succes”, a declarat directoarea şcolii, prof. Valeria Cîmpean.

Potrivit calendarului de înscrieri în învăţământul primar, publicat de MECŞ, în perioada 23 februarie – 2 martie sunt organizate evenimente tip „Ziua porților deschise”, în fiecare unitate de învățământ. În cadrul acestora, părinții și copiii pot vizita spațiile dedicate activităților claselor pregătitoare și pot purta discuții cu personalul unității de învățământ.

Vezi ÎNSCRIERI în învăţământul primar pentru anul şcolar 2017 – 2018. CALENDAR şi metodologie, puse în dezbatere de Ministerul Educaţiei


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ECONOMIE

Declarația unică se modifică pentru a include câștigurile din criptomonede. Ce venituri trebuie să declari și când

Publicat

anaf ajfp finante alba

Conform noului Cod fiscal, veniturile obținute din criptomonede de către de către persoanele fizice se vor impozita, de la 1 ianuarie 2020. În anumite cazuri, se va plăti și contribuția la sănătate. Declarația fiscală unică va suferi, din acest motiv, mici modificări pentru a include și veniturile din tranzacționarea criptomonedelor. Termenul de depunere a declarației […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cinci posturi de preot vacante în județul Alba. Lista parohiilor, numărul de enoriași și criterii de selecție

Publicat

Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia a publicat lista parohiilor vacante în această perioadă. Din cele nouă posturi afișate, opt sunt disponibile prin numire, iar unul prin transfer. Cinci posturi sunt disponibile în județul Alba, trei în Sighișoara și unul Târgu Mureș. Posturi vacante, disponibile prin numire: Preot paroh, Parohia Heria cu filia Sânbenedic, Protopopiatul Aiud; Număr […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Serviciul Român de Informații – SRI face angajări. LISTA posturilor disponibile și condiții obligatorii

Publicat

sri

Serviciul Român de Informații (SRI) face în aceasta perioadă angajări. Compatibili pentru o posibilă carieră în cadrul serviciului secret sunt specialiștii în IT, traducătorii care cunosc o limbă străină de interes precum: arabă, rusă, chineză, germană sau maghiară.  De asemenea, SRI caută psihologi, medici și infirmieri.   Lista completă cu categoriile de specialişti / personal pe […]

Citește mai departe
Publicitate

EDUCAȚIE

Unii elevi din Alba fac naveta 50 km ca să ajungă la școală. Care este situația din țară

Publicat

Peste 2000 de elevi din Alba fac naveta la școală. Majoritatea au de parcurs, în medie, 20-25 de kilometri, dar sunt și cazuri de elevi care fac naveta 50 de kilometri, potrivit IȘJ Alba. Dacă unii dintre elevi sunt nevoiți să facă naveta la școală pentru că în localitatea de domiciliu nu au unitate de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate