Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Preselecţie la Alba Mall pentru tinerii care-şi doresc o carieră internaţională de modeling. Condiţii de participare la casting

Publicat

Tinerii care doresc să aibă o carieră în modeling internaţional sunt invitaţi vineri, la Alba Mall, la o preselecţie în urma căreia pot câştiga contracte peste hotare, dar şi premii-surpriză şi book-uri profesionale.

“Unique Face Contest 2014” este un eveniment pentru tinerii care vor să se afirme ca modele internaţionale la Milano, Paris, Londra, New York şi Tokio. Băieţii trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani şi înălţime peste 1,85 metri. Fetele cu vârste de minimum 14 ani se pot prezenta la preselecţie dacă au cel puţin 1,75 metri înălţime.

Se pot prezenta la casting cu o ţinută cât mai simplă, însă fetele trebuie să poarte tocuri şi să nu aibă make-up şi băieţii pot purta jeanşi şi tricouri. O condiţie suplimentară este părul natural şi proaspăt spălat.

Evenimentul este organizat de Unique Models&Attitude Models şi are loc vineri, 23 mai, de la ora 12.00, la Alba Mall.

Juriul este format din reprezentanţi ai celor două agenţii, iar, tinerii care se vor prezenta la selecţii pot câştiga contracte internaţionale, premii-surpriză şi book-uri profesionale, realizate de către Gabriel Hennessey, Bogdan Nemeş, Gabriel Nedelcu, Diana Stanciu.

Finala selecţiei se desfăşoară duminică, 1 iunie, de la ora 12.00, la Bucureşti Mall Unirea (zona food court).

Organizatorii transmit că nu există nici o taxă de înscriere sau de participare, fiind necesară doar atitudine pozitivă şi dorința de afirmare în acest domeniu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax